Omleta cu dovlecel si leurda la cuptor





O reteta perfecta pentru un mic dejun copios.

Ingrediente:
250 g dovlecel
1 ceapa
1 ardei kapia
1 legatura leurda
8 oua
100 g telemea capra
masline
sare, piper
1 lingura ulei de cocos

Aceste ingrediente sunt pentru 5 portii.

Mod de preparare:

Calim intr-o lingura ulei de cocos, ceapa tocata marunt, ardeiul si dovlecelul taiate cubulete, pana se inmoaie.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Intre timp, tocam leurda, spalata si curatata.
Intr-un bol amestecam ouale batute cu telemeaua razuita, sare si piper dupa gust.
Punem legumele calite intr-o forma de silicon sau intr-un vas de yena uns cu putin unt.
Asezam si leurda pe toata suprafata si turnam compozitia de oua.
Asezam cateva felii de masline si dam la cuptor pentru cca. 35 de minute, pana se incheaga.
Pofta buna !









Comentarii